Zip HydroTap juomavesiautomaatti

ZIP juomavesiautomaatti kylmälle ja kuumalle vedelle

ZIP HydroTap juomavesiautomaatit kylmälle, kuumalle tai hiilihapotetulle vedelle

Haluatko kiehuvaa vettä napin painalluksella teetä, kahvia tai muita kuumia juomia varten? Zip juomavesijärjestelmiä on useita eri malleja jokaiseen tarpeeseen, tarvitsetpa sitten kiehuvaa, kylmää, hiilihapotettua vettä tai näitä kaikkia yhdessä. Zip HydroTap juomavesiautomaatti on käytännöllinen ratkaisu toimistoille, ruokaloille, hyvin varustelluille keittiöille tai liiketilojen kohtaamispaikoille.

ZIP

5-10°C

Viilennetty vesi

92-100°C

Kuuma vesi

Vettä napin painalluksella

Nopeasti muuttuvassa maailmassa ajan käytön merkitys kasvaa. Älykkäiden juomavesijärjestelmien ansiosta veden kiehumista ei tarvitse odotella. Napin painallus riittää teen, kahvin tai muiden kuumien juomien valmistamiseksi. 

Saksan lippu

Made in Germany

Tarjolla on myös jäähdytettyä juomavettä poreilla tai ilman. Tämä tekee Zip juomavesiautomaateista ihanteellisia juomien valmistamiseen toimistoissa, ruokaloissa, ravintoloissa, hotelleissa ja sairaaloissa. Ne ovat myös käytännöllinen lisä hyvin varustelluihin keittiöihin tai yritysten kohtaamispaikkoihin.

ZIP juomavesiautomaatti vaihtoehdot

Kuinka Zip juomavesiautomaatti toimii?

ZIP HydroTap juomavesiautomaatti asennettuna
Zip HydroTap asennettuna

ZIP HydroTap juomavesiautomaatti koostuu hanasta ja tason alla olevasta yksiköstä. Helposti huollettava yksikkö sijoitetaan yleensä tiskialtaan alle. Asetukset määritellään helposti kosketusnäytön avulla. Itsevalvontajärjestelmä näyttää käyttöarvot tarpeen mukaan. 

Painettaessa punaista painiketta (kuuma vesi) ja sinistä (viilennetty vesi) painiketta, saadaan juomavettä asetetussa lämpötilassa. Kuumalle vedelle on lisäksi turvapainike vahinkojen välttämiseksi. 

Zip HydroTap rakenne

Zip HydroTap juomavesiautomaatit ovat valmiita kokonaisuuksia kytkettäväksi. Pöydän alla oleva yksikkö on varustettu kätevällä kosketusnäytöllä laitteen ohjausta varten (ei Miniboil).

Zip HydroTap lämpötila-asetukset
Zip HydroTap käyttövalikko

Zip HydroTap tuotevalikoima

ZIP hanat klassinen

Klassiset hanat

malleille BCS, BC, CS, B

Kaarihanat

malleille BCS, BC, CS, B

AIO Kaarihanat

mallille BCS, hanasta saatavana myös normaalia vesijohtovettä

Zip HydroTap Miniboil juomavesiautomaatti

Zip HydroTap Miniboil

Kuuma vesi: 120 kuppia tunnissa

Zip HydroTap G4 B juomavesiautomaatti

Zip HydroTap G4 B

Kuuma vesi: 160 kuppia tunnissa

Zip HydroTap G4 BC

Kuuma vesi: 100 kuppia tunnissa, kylmä vesi: 75 kuppia tunnissa

Zip HydroTap G4 CS juomavesiautomaatti

Zip HydroTap G4 CS

Kylmä ja hiilihapotettu vesi: 175 kuppia tunnissa

Zip HydroTap G4 BCS juomavesiautomaatti

Zip HydroTap G4 BCS

Kuuma vesi: 160 kuppia tunnissa, kylmä vesi: 175 kuppia tunnissa

Zip HydroTap malliston kuvaukset

Zip HydroTap Miniboil

Zip Miniboil on ihanteellinen kotikäyttöön ja tarjoaa mukavuutta asunnoissa ja keittiöissä. Miniboil tuottaa suodatettua ja kiehuvaa vettä napin painalluksella 120 kuppia tunnissa.

Zip HydroTap G4 B

G4 B versio tarjoaa 160 kupillista kiehuvaa vettä tunnissa. Tämä tarkoittaa, että suuri määrä kuumaa vettä juomia varten on käytettävissä muutamassa sekunnissa.

Zip HydroTap G4 BC

Malli G4 BC kattaa klassiset tarpeet ja tarjoaa jäähdytettyä suodatettua ja kiehuvaa vettä. Kapasiteetti on 100 kupillista kiehuvaa vettä ja 75 lasillista jäähdytettyä vettä tunnissa. Pienikokoinen pöydän alla oleva yksikkö sopii yhtä hyvin kuin pieni BCS -versiokin yksityiskeittiöihin, odotustiloihin ja bistroihin.

Zip HydroTap G4 CS

Nopeita virvokkeita. G4 CS malli tarjoaa 175 lasillista jäähdytettyä, suodatettua tai hiilihapotettua juomavettä tunnissa. Soveltuu hyvin viileän juomaveden tarjoamiseen julkisissa tiloissa poreilla tai ilman.

Zip HydroTap G4 BCS

Tämän juomavesiautomaatin avulla saat koko valikoiman - jäähdytettyä, suodatettua, kuumaa ja hiilihapotettua juomavettä. Laitetta on saatavana kahtena versiona. G4 BCS 100/75 tuottaa 100 kupillista kiehuvaa ja 75 lasillista jäähdytettyä tai hiilihapotettua vettä tunnissa. Tämä tekee laitteesta ihanteellisen yksityisissä keittiöissä, odotustiloissa ja bistroissa. G4 BCS 160/175 mallissa on hieman enemmän kapasiteettia ja se tuottaa 160 kupillista kiehuvaa ja 175 lasillista jäähdytettyä tai hiilihapotettua vettä tunnissa. Siksi tämä malli soveltuu ammattikäyttöön hotelleihin ja ravintoloihin.

Zip HydroTap hanat kolmella eri pinnoitteella

Hana voidaan tilata kolmella eri pintavaihtoehdolla:

  • Kiillotettu kromi
  • Harjattu kromi
  • Mattamusta

Zip HydroTap lisätarvikkeita

Asennus voidaan suorittaa pesualtaalle tai vaihtoehtoisesti vapaasti valittavaan paikkaan lisävarusteena saatavan juomanlaskualustan avulla, jossa on viemäriliitäntä (ei AIO kaarihanat).

ZIP HydroTap asennuskappale viemäriliitännällä
Zip HydroTap juomanlaskualusta viemäriliitännällä
ZIP HydroTap korotuskappale
ZIP HydroTap korotuskappale 10.7 cm

Muita malleja: