Clage GmbH

 

CLAGE GmbH yritysesittely

Clage GmbH kotisivut: https://www.clage.com/en

CLAGE GmbH

Made in Germany

CLAGE GmbH on vuodesta 1951 erikoistunut pienien mutta tehokkaiden sähkökäyttöisten vedenlämmittimien tuotantoon ja jakeluun.
Pienten vedenlämmittimien joukossa CLAGE on noussut johtavaan asemaan Saksan markkinoilla. CLAGE asettaa uusia haasteita kehittämällä innovatiivisia, ekologisesti ja taloudellisesti tehokkaita lämmitysyksiköitä koko suorituskyvyn alueella, kuten:

Saksan tärkein läpivirtauslämmittimien valmistaja (3-9 kW)
Ensimmäinen elektronisesti ohjattava vedenlämmitin kosketusohjauspaneelilla (18 – 27 kW)
Ainoa “on-demand” vedenlämmitin, erityisesti keittiöaltaat (11-13 kW)

CLAGE toimii Lüneburgissa Pohjois Saksassa ja tuo viimeisimmän tietotaidon markkinoille omalla teknologiallaan ja ultra-modernilla tehtaallaan. “Automaation ja manuaalisen työmme ansiosta voimme valmistaa korkealaatuisia laitteita, jotka ovat jatkuvan ja tiukan laadunvalvonnan alaisia ​​tuotantoprosessin aikana”. Jokainen lämmitin tarkistetaan turvallisuuden, luotettavuuden ja toimivuuden kannalta erityisessä testilaitoksessa.

Kotitalouksien jakelu tapahtuu pääosin LVI- ja sähköliikkeiden välityksellä. Tärkeimmät tavoitteet ovat asiakkaiden läheisyys ja erinomainen joustavuus. Huoltopalvelumme on kaikkien kyselyiden osaava kumppani.

CLAGE on globaali yritys ja on aktiivisesti edustettuna kaikilla merkittävillä markkinoilla sähkökäyttöisille vedenlämmittimille maailmanlaajuisesti.

Kulje historiallinen aikamatka Clagen läpivirtauslämmittimien alkuajoista nykyhetkeen.

 

Katso Clage yritysvideo