Borö Pannan AB

 

Borö Pannan AB yritysesittely

Borö Pannan Ab kotisivut: http://www.boroe.com/

Borö Pannan Ab yritys

Made in Sweden

Borö Pannan Ab on perheyritys, jossa on noin 130 työntekijää. Yhtiön pääkonttori on Kalixissa Pohjois-Ruotsissa ja toinen tehdas sijaitsee Tukholman lähellä Motalassa. Borö on erikoistunut energiavaraajien, hybridivaraajien ja säiliöiden valmistukseen ja niiden valmistus tapahtuu pitkälle automatisoidussa tehtaissa Kalixissa ja Motalassa.

Yritys perustettiin 70 -luvun puolivälissä, perustamisvaiheessa valmistettiin lämmityskattiloita jota myöhemmin täydennettiin varaajilla. Vähitellen tuotanto keskittyi ainoastaan energiavaraajiin. Vuonna 2008 Borö oli valmistanut jo 42 000 säiliötä vuodessa, liikevaihdon ollessa 20 miljoonaa euroa.

Borön myönteinen kehitys ja tulevaisuuden näkymät ovat jatkaneet kasvuaan viime vuosina. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tuo jatkuvaa kehitystä kokonaisiin energiajärjestelmiin joissa Borön tuotteet ovat mukana tärkeänä osana.

Vastatakseen kasvaviin vaatimuksiin Borö Pannan on investoinut uuden teknologian laitteisiin hitsauksen ja koneistuksen osalta, sekä lisännyt asiantuntemusta kyseisillä aloilla. Lyhyemmät toimitusajat ovatkin tuoneet asiakkaillemme parempaa laatua ja palvelua.

 

Tutustu Borö Pannan Ab Kalixin tehtaaseen videon välityksellä.