Me

Olemme vedenlämmitykseen liittyvien tuotteiden asiantuntija ja maahantuoja.

Toimimme valtuutettuna maahantuojana laadukkaille Borö Pannan Ab, CLAGE GmbH ja Kospel S.A. tuotteille. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjäverkoston tai meidän kautta.

Olemme toimineet kaupan alalla vuodesta 1992. Asiantuntemus ja pitkäaikainen kokemus on luonut yrityksellemme vankan jalansijan vedenlämmitystuotteiden maahantuojana.

Pidämme erityisen tärkeänä loppukäyttäjän asiakastyytyväisyyden. Toimitukset hoidamme mahdollisimman nopeasti ja sitä vaadimme myös tuotteiden valmistajilta.

Kaikki tuotteemme on sertifioitu Euroopan Unionin säädösten mukaisesti.

Suomalaista Palvelua
STL Suomalaisen työn liiton jäsen
Vain paras kelpaa meille
Borö Pannan Ab

Borö Pannan Ab

Borö Pannan Ab on 130 henkilöä työllistävä perheyritys. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kalixissa Pohjois-Ruotsissa, toinen tehdas on Tukholman lähellä Motalassa. Borö Pannan Ab on erikoistunut energiavaraajien ja säiliöiden valmistukseen. Tuotteita valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissa. Yritys on perustettu 70 -luvulla.

Clage GmbH

Clage GmbH

Vuodesta 1951 CLAGE GmbH on erikoistunut pienten ja tehokkaiden sähkökäyttöisten läpivirtauslämmittimien valmistukseen. Saksassa GLAGE GmbH on markkinajohtaja läpivirtauslämmittimien toimittajana. CLAGE kehittää jatkuvasti innovatiivisia, ekologisesti ja taloudellisesti tehokkaita läpivirtauslämmittimiä.

Kospel S.A.

Kospel S.A.

Kospel on yksi Euroopan suurimmista sähkökäyttöisten vedenlämmittimien valmistajista. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja nykyään kolmen modernin tuotanlaitoksen voimin työllistää yli 400 henkilöä. Nykyaikainen konekanta valmistaa tuotteita uusinta teknologiaa käyttäen. Kospelin tuotteita käyttää yli 5,5 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Ruotsin lippu
Saksan lippu
Puolan lippu