Vedenlämmittimet

Pienikokoiset seinälle kiinnitettävät vedenlämmittimet eli läpivirtauslämmittimet tuottavat lämmintä vettä samanaikaisesti kun hana tai suihku avataan. Vedenlämmitin kuluttaa sähköä ainoastaan silloin, kun lämmintä vettä tarvitaan.

Kospel S.A.
Clage GmbH

Vedenlämmittimet – läpivirtauslämmittimet

Pienikokoiset seinälle tai kaappiin asennettavat vedenlämmittimet eli läpivirtauslämmittimet tuottavat lämmintä vettä samanaikaisesti kun hana tai suihku avataan. Ei odottelua, eikä lämpimän veden kulutuksen maksimimäärää kuten varaajalla. Vedenlämmitin kuluttaa sähköä vain silloin kun lämmintä vettä tarvitaan. Säästö sähkönkulutuksessa varaajaan verrattuna jopa 85 %, koska vedenlämmitin kuluttaa sähköä ainoastaan silloin kun lämmintä vettä tarvitaan.

Artikkeli

Läpivirtauslämmittimen valinta

Artikkeli käsittelee läpivirtauslämmittimen valintaa.

Vedenlämmitin on mökkiläisen unelma

Talvella kylmillään olevissa kesämökkikohteissa vedenlämmitin on vaivaton tyhjentää jäätymisen estämiseksi.

  • Enää ei tarvitse odotella lämminvesivaraajan täyttymistä ja lämpiämistä mökkikauden alussa. Eikä myöskään sen vaivalloista tyhjentämistä mökkikauden päättyessä.
  • Valikoimasta löytyy pienempiä malleja käsienpesu- ja tiskauskäyttöön, osassa malleista on oma hana mukana. Lämmittimissä on pistokeliitäntä.
  • Tehokkaammat läpivirtauslämmittimet on tarkoitettu suihkukäyttöön, ja ne voidaan liittää useampaankin vesipisteeseen. Yhdellä läpivirtauslämmittimellä voidaan lämmittää suihkun, keittiön ja käsienpesualtaan vesi. 


Käyttökohteita: Kesäasunnot, autotallit, työtilat, työmaakopit, parakit jne. Kaikkiin sellaisiin kohteisiin minne on johdettu ainoastaan kylmä vesi.

Valmiilla pakettiratkaisuilla tuotetaan lämmin käyttövesi kohteisiin joihin ei ole saatavana vesijohtovettä. Käyttövesihuolto voidaan toteuttaa esimerkiksi järvi- tai kaivopumpulla.