Vedenlämmittimet valikoimasta löydät sopivan mallin tarpeeseesi

Pienikokoiset seinälle kiinnitettävät vedenlämmittimet tuottavat lämmintä vettä saman tien kun hana tai suihku avataan. Vedenlämmitin kuluttaa sähköä ainoastaan silloin, kun lämmintä vettä tarvitaan.

 

Clage GmbH
Kospel S.A.

 

Vedenlämmittimet – läpivirtauslämmittimet

Pienikokoiset seinälle kiinnitettävät vedenlämmittimet eli läpivirtauslämmittimet tuottavat lämmintä vettä saman tien kun hana tai suihku avataan, ei turhaa vedenlämmitystä, ei odottelua, ei maksimimäärää. Varaajaan verrattuna voit säästää jopa 85 % sähkönkulutuksessa, koska vedenlämmitin kuluttaa sähköä ainoastaan silloin kun tarvitset lämmintä vettä.

Vedenlämmitin on mökkiläisen unelma

Jos esimerkiksi kesäasuntosi on talvella kylmillään, vedenlämmitin on vaivaton tyhjentää vedestä jäätymisen estämiseksi. Enää ei tarvitse odotella lämminvesivaraajan täyttymistä ja lämpiämistä eikä myöskään sen tyhjentämistä mökkikauden päättyessä. 

Valikoimasta löytyy pienempiä malleja käsienpesu- ja tiskauskäyttöön ja osassa malleista on oma hana mukana. Lämmittimissä on pistokeliitäntä.

Tehokkaammat läpivirtauslämmittimet ovat tarkoitettu suihkukäyttöön ja ne voidaan liittää useampaankin vesipisteeseen. Samalla lämmittimellä voidaan lämmittää esimerkiksi suihkun, keittiön ja käsienpesualtaan vesi.

Esimerkkikäyttökohteet: Omakotitalot, asunnot, kesäasunnot, autotallit, työtilat, työmaakopit, parakit jne. Sellaisiin kohteisiin minne on johdettu ainoastaan kylmä vesi.

Katso esitteestä kuinka järvivedestä tehdään rajattomasti lämmintä pesuvettä. Tehokkailla vesiautomaateilla voidaan hoitaa koko rakennuksen vesihuolto.