Vedenlämmittimet valikoimasta löydät sopivan mallin tarpeeseesi

Pienikokoiset seinälle kiinnitettävät vedenlämmittimet tuottavat lämmintä vettä saman tien kun hana tai suihku avataan. Vedenlämmitin kuluttaa sähköä ainoastaan silloin, kun lämmintä vettä tarvitaan.

 

Clage GmbH
Kospel S.A.

 

Vedenlämmittimet – läpivirtauslämmittimet

Enää et tarvitse käyttövesivaraajaa ja sen viemää tilankäyttöä. Pienikokoiset seinälle kiinnitettävät vedenlämmittimet eli läpivirtauslämmittimet tuottavat lämmintä vettä saman tien kun hana tai suihku avataan, ei turhaa vedenlämmitystä, ei odottelua, ei maksimimäärää. Varaajaan verrattuna voit säästää jopa 85 % sähkönkulutuksessa, koska vedenlämmitin vie sähköä ainoastaan silloin kun tarvitset lämmintä vettä.

Jos esimerkiksi kesäasuntosi on talvella kylmillään, vedenlämmitin on vaivaton tyhjentää vedestä jäätymisen estämiseksi. Enää ei tarvitse odotella lämminvesivaraajan täyttymistä ja lämpiämistä. Katso esitteestä kuinka järvivedestä tehdään rajattomasti lämmintä pesuvettä.

Esimerkkikäyttökohteet: Omakotitalot, asunnot, kesäasunnot, autotallit, työtilat, työmaakopit, parakit jne. Sellaisiin kohteisiin minne tulee ainoastaan kylmä vesi.