Energiavaraajat – Hybridivaraajat

Ruotsalaiset energiavaraajat. Borö Pannan laatua jo vuodesta 1976 saakka. Energiavaraajissamme on markkinoiden pisimmät kampakupariset käyttövesi- ja aurinkokierukat. Ratkaisevin tekijä varaajan tehokkuudessa ja lämmön luovutuskyvyssä on kierukan pinta-ala.

 

Borö Pannan Ab

 

Borö Pannan AB

Ruotsalaista Borö Pannan AB laatua jo vuodesta 1976 saakka. Ruotsi on edelläkävijä niin maalämmössä kuin ilma-vesi lämpöpumpuissakin, siitä johtuen pitkäaikainen kokemus ja tietotaito ovat kehittäneet energiatehokkaita lämminvesivaraajia ja energiavaraajia markkinoiden edullisimpaan hintaan. Käyttövesikierukat ovat kaikissa malleissa pitkät, vähintäänkin 20 metriä, näin hyöty saadaan maksimaaliseksi ja lämmin käyttövesi riittää lämpöpumppukäytössäkin, vaikka tuloveden lämpötila olisi alhainen.  Varaajien kierukoissa käytetään kampakuparia joka lisää käyttövesikierukan pinta-alan jopa yli kuuteen neliöön.

TIV, TIP ja TIDA energiavaraajille ei ole kilpailua hinnassa niiden monikäyttöisyyden osalta. TIV ja TIP -sarjan varaajat ovat vakiinnuttaneet asemansa eri kokoluokissa lämmitysjärjestelmien palvelijana, oli kyseessä mikä tahansa nykyaikainen tai perinteinen lämmitysmuoto. TIDA energiavaraajat voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen koska putkiyhteet ovat varaajan päällä.

TIDA energiavaraajia saa myös ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kierukoilla.

TIDA ja TIV varaajat ovat eristetty polyuretaanilla.