Toimitusehdot

Myynti- ja toimitusehdot. Päivitetty 15.2.2021

SISÄLLYSLUETTELO

1. Yleistä

Huipputuotteet.fi (Sirokas), y-tunnus: 2399318-0, osoite: Lauronkorventie 41, 66300 JURVA; myy ja toimittaa tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille. Näitä toimitusehtoja noudatetaan tuotteiden tilaamisessa sekä niiden toimituksissa.

Nämä myynti- ja toimitusehtomme ovat voimassa 15.2.2021 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja ajoittain, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen, kun tilaat tuotteitamme.

Toimitusehdot koskevat kuluttajakauppaa.

2. Tuotteet ja tuotteiden hinnat

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ennen kuin lähetät/hyväksyt tilauksen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, joka ilmenee tilausvahvistuksessa.

3. Toimituskulut

Tilauksesta veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta, ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilausvahvistuksesta veloitettavat toimituskulut.

4. Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita kotisivuiltamme lähettämällä tilauslomakkeen, soittamalla tai sähköpostin välityksellä. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen, ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Toimitusehdot täytyy hyväksyä ennen lomakkeella tilaamista. Ymmärrät, että lähettämäsi lomake ja vahvistamamme tilauksesi on sitova, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruuttamisoikeudesta. Sopimus on sitova näiden toimitusehtojen puitteissa myyjän ja ostajan kesken.

5. Maksaminen ja maksutavat

Tilatut tuotteet maksetaan ostajan valinnan mukaan posti- tai bussiennakolla tuotteita noudettaessa.

6. Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilauksen jälkeen antamaasi sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös valittu maksu- ja toimitustapa. Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi, ilmoitamme siitä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian.

7. Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi valitsemallasi toimitustavalla. Vaihtoehtona on posti tai matkahuolto. Erikseen on sovittavissa muita toimitustapoja.

8. Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Mikäli tilattu tuote ei ole varastotuotteemme, ilmoitamme toimitusajan tilausvahvistuksessa.

9. Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kuluttajana sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus, ilmoittamalla peruutuksesta 14 päivän kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä soittamalla, ilmoittamalla sähköpostiimme tai palautettavan tavaran mukana toimittamallasi kirjallisella ilmoituksella.

Peruutusoikeus on voimassa jos palautettavat tuotteet ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Alkuperäispakkauksen täytyy olla hyvässä kunnossa ja avaamaton (pakkauksen sinetöintiteipit täytyvät olla ehjät).

Kaupan peruutuksessa tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava myyjän lähettämisestä, ja asiakkaan palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahapalautusta varten.

Vastaanotettuamme palautetun tuotteen (tuote on edellä kerrotun mukainen) palautamme maksamasi summan viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti, vähentäen summasta myyjän lähetys- ja palautuskustannukset.

Jos asiakas on maksanut palautuskustannukset itse, silloin myyjä vähentää ainoastaan lähettämisestä aiheutuvat kustannukset. Mikäli pakkaus on huonokuntoinen tai avattu, myyjällä on oikeus vähentää palautettavan summan määrää tai perua kokonaan kaupan peruutusoikeus.

9.1. Palautusosoite:

Sirokas

Lauronkorventie 41

66300 JURVA

10. Lähetyksen tarkistus, virhe- ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme asian korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

10.1. Asiakaspalvelu

Henkilökuntamme auttaa sinua tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse:

Sähköposti: 

Puhelin: 044-352 0449

Avoinna arkisin klo 9:00-16:00

11. Vastuunrajoitus ja kuljetusvahingot

Huipputuotteet.fi (Sirokas) ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä välillisestä, välittömästä tai muusta vahingosta. Kuljetusvahingoista tuotteen vastaanottaja (ostaja) on velvollinen tekemään vahinkoilmoituksen rahdinkuljettajayritykselle.

12. Erimielisyydet

Pyrimme selvittämään tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja (ostaja) voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, kuluttajan (ostajan) tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Myynti- ja toimitusehdot päivitetty 15.2.2021.