Kospel S.A.

Kospel on yksi Euroopan suurimmista sähkökäyttöisten vedenlämmittimien valmistajista. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja nykyään kolmen modernin tuotanlaitoksen voimin työllistää yli 400 henkilöä.

Puolan lippu

Made in Poland

Kospel S.A. yritysesittely

Kospel on yksi Euroopan suurimmista sähkökäyttöisten vedenlämmittimien valmistajista. Yritys on perustettu vuonna 1990 ja nykyään kolmen modernin tuotanlaitoksen voimin työllistää yli 400 henkilöä. Nykyaikainen konekanta valmistaa tuotteita uusinta teknologiaa käyttäen. Kospelin tuotteita käyttää yli 5,5 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.

Yritys noudattaa laatujärjestelmää jonka on täytettävä tarkat laatuvaatimukset, tuotteet on sertifioitu eri puolilla maailmaa. Tavoitteena on aina ollut tarjota moderni, energiaa säästävä varmatoiminen vedenlämmitin.

Monivaiheinen laadunhallinta ja tarkastusjärjestelmä perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Elementeille ja puolivalmisteille suoritetaan erilaisia testauksia ja tarkastuksia eri valmistusvaiheissa.

Ennen tuotteen toimittamista jokaisen laitteen asetukset tarkistetaan ja toiminta testataan. Laadunvalvontajärjestelmän määräaikaistarkastukset varmistavat kuluttajalle virheettömän ja toimintavarman tuotteen.

Kospel S.A. kotisivut: https://www.kospel.pl/en/

Tutustu tehtaaseen videon välityksellä

Kospel S.A. yritysvideo

Kospel S.A. yritysvideo
Katso video

Kospel tuotteita