Borö Pannan Ab

Borö Pannan Ab on 130 henkilöä työllistävä perheyritys. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kalixissa Pohjois-Ruotsissa, toinen tehdas on Tukholman lähellä Motalassa.

Ruotsin lippu

Made in Sweden

Borö Pannan AB yritysesittely

Borö Pannan Ab on 130 henkilöä työllistävä perheyritys. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kalixissa Pohjois-Ruotsissa, toinen tehdas on Tukholman lähellä Motalassa. Borö Pannan Ab on erikoistunut energiavaraajien ja säiliöiden valmistukseen. Tuotteita valmistetaan pitkälle automatisoiduissa tehtaissa.

Yritys on perustettu 70 -luvulla. Perustamisvaiheessa tuotevalikoimaan kuuluivat lämmityskattilat joita myöhemmin täydennettiin lämminvesivaraajilla. Vähitellen tuotanto keskittyi energiavaraajiin. Vuonna 2008 yrityksen 20 miljoonan euron liikevaihto koostui 42 000 valmistetusta säiliöstä.

Borö Pannan Ab on jatkanut kasvuaan viime vuosina. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa on tuonut jatkuvaa kehitystä kokonaisille energiajärjestelmille, joissa Borön tuotteet ovat mukana.

Vastatakseen kysyntään Borö Pannan Ab investoi uuden teknologian koneisiin. Lyhyemmät toimitusajat ovat tuoneet asiakkaille parempaa laatua ja palvelua.

Borö Pannan Ab kotisivut: http://www.boroe.com/

Tutustu tehtaaseen videon välityksellä

Borö Pannan Ab yritysvideo

Borö Pannan Ab yritysvideo
Katso video

Borö tuotteita