Asiakkaat kertovat

Mitä he sanovat?

Autotalliimme tulee ainoastaan kylmä vesi ja joskus olisi tarvetta pestä käsiä. Mietimme sinne ensin lämminvesivaraajaa, mutta lämpimän veden vähäisen tarpeen vuoksi varaajan sähkönkulutus ja koko arvelutti. Löysimme M3/SMB vedenlämmittimen ja hankimme sen autotalliimme. Lämmitin on aina käyttövalmiina ja antaa lämmintä vettä heti kun hana avataan. Asennuskin sujui helposti ja sähköä kuluu nyt ainoastaan käsienpesun aikana.
-Heikurat-
Omakotitalossa käytetään CEX läpivirtauslämmitintä koko asunnon lämpimän veden tuotossa. Yksi lämmitin on jaettu suihkulle ja neljälle pesualtaalle. Pesualtaiden hanoissa käytetään lämmittimelle suositeltuja poresuuttimia, jotka on valmistettu lämmittimen käyttöä silmälläpitäen. Kohteeseen on johdettu kaupungin vesi.

"Täytyy kyllä kehua laitetta, lämmintä vettä riittää hyvin vaikka sisään tuleva vesi näyttää 2,5 astetta, eli voi kehua muillekin."
-Pohjois-Pohjanmaa-
Metsästysseura Etelä-Pohjanmaalla käyttää vedenlämmitintä suihkuveden lämmittämiseen. Vesi tulee omasta porakaivosta. Metsästysmajalla on silloin tällöin suurempia kokoontumisia ja niihin liittyy useasti saunomista Pohjalaiseen tyyliin. Läpivirtauslämmittimellä suihkuvesi ei lopu koskaan kesken, koska vettä lämmitetään silloin kun sitä tarvitaan. Sähköäkin kulutetaan ainoastaan lämpimän veden tarpeen mukaan. Metsästysmaja on suuren osan ajasta käyttämättä, joten lämminvesivaraaja on ratkaisuna sähköä paljon kuluttava ja sen pitäisi olla hyvin suuri, että lämmin vesi riittäisi jopa 30 saunojalle samanaikaisesti. KDE5 vedenlämmitin on aina käyttövalmiina majalla odottamassa saunojia.
-Baikal ja Valmet-
Nelihenkinen perhe osti kesäasunnon Närpiöstä. Remontoinnin yhteydessä pihasaunaan haluttiin suihku, koska perheessä on kaksi alle kouluikäistä lasta. Kesäasunnon kunnallinen vesi johdetaan lämmittimeen, joka lämmittää suihkuvettä perheen tarpeisiin. Pihasauna on käytössä vain kesäisin ja lämmitin tyhjennetään vedestä kun pakkaset saapuvat.
-Närpes-
Pariskunta Laukaalla käyttää kesäaikana Luxus vedenlämmitintä tuottamaan kaiken käyttöveden. Kiinteistön lämmitys hoidetaan puukattilalla ja 1000 litran lämminvesivaraajalla. Kesäaikana haetaan helpotusta läpivirtauslämmittimellä, koska asukkaat eivät halua lämmittää isoa varaajaa puilla yksistään käyttöveden takia.
Huvilallamme Posiolla läpivirtauslämmitin ja mukana tuleva hana lämmittää käsienpesuveden saniteettitiloissa. Ensin ajattelimme pientä varaajaa mutta sähkönkulutuksen vuoksi päädyimme lämmittimeen, joka kuluttaa sähköä vain silloin kun lämmintä vettä tarvitaan. Loistava kokonaisuus!