kospel-logo-pieni

Kospel S.A. yritysesittely

Kospel tehdasKospel on yksi euroopan suurimmista sähkökäyttöisten vedenlämmittimien valmistajista. Yritys perustettiin vuonna 1990 ja nykyään kolmen modernin tuotanlaitoksen voimin työllistää yli 400 henkilöä. Nykyaikainen konekanta toteuttaakin uusinta teknologiaa. Kospelin tuotteita käyttää yli 5,5 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa.
Kospel piirilevyn valmistustaYritys noudattaa hyväksyttyä laatujärjestelmää joka täyttää kovimmat laatuvaatimukset, tuotteet on sertifioitu eri puolilla maailmaa. Tavoitteena on aina ollut tarjota moderni ja energiaa säästävä vedenlämmityslaite joka on varmatoiminen.
Kospel käyttövesivaraajan valmistustaMonivaiheinen laadunhallinnan sisäinen tarkastusjärjestelmä perustuu korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Elementeille ja puolivalmisteille tehdään erilaisia testauksia ja tarkastuksia jokaisessa valmistusvaiheessa.
Kospel sähkökattilan valmistustaEnnen kuin tuote lähtee tehtaalta, jokaisen laitteen asetukset tarkistetaan ja toiminta testataan. Laadunvalvontajärjestelmän määräaikaistarkastukset varmistavat näin loppukäyttäjälle virheettömän ja toimintavarman tuotteen.

 

Tutustu tehtaaseen videon välityksellä.