boro-logo-pieni

Borö Pannan AB yritysesittely

Borö Pannan ilmakuvaBorö Pannan Ab on perheyritys, jossa on noin 130 työntekijää. Yhtiön pääkonttori on Kalixissa Pohjois-Ruotsissa. Borö on erikoistunut lämminvesivaraajien, hybridivaraajien ja säiliöiden valmistukseen ja niiden valmistus tapahtuu pitkälle automatisoidussa tehtaassa Kalixissa.
Borö Pannan varastoYritys perustettiin 70 -luvun puolivälissä, perustamisvaiheessa valmistettiin lämmityskattiloita jota myöhemmin täydennettiin varaajilla. Vähitellen tuotanto keskittyi ainoastaan lämminvesivaraajiin. Vuonna 2008 Borö oli valmistanut jo 42 000 säiliötä vuodessa, liikevaihdon ollessa 20 miljoonaa euroa.
Borö Pannan automatiikkaBorön myönteinen kehitys ja tulevaisuuden näkymät ovat jatkaneet kasvuaan viime vuosina. Tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa tuo jatkuvaa kehitystä kokonaisiin energiajärjestelmiin joissa Borön tuotteet ovat mukana tärkeänä osana.
Borö Pannan tuotantoVastatakseen kasvaviin vaatimuksiin Borö Pannan on investoinut uuden teknologian laitteisiin hitsauksen ja koneistuksen osalta, sekä lisännyt asiantuntemusta kyseisillä aloilla. Lyhyemmät toimitusajat ovatkin tuoneet asiakkaillemme parempaa laatua ja palvelua.