» Tuotteet » Vedenlämmittimet » Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin 10 bar

Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin 10 bar

Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin 10 bar

Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin 10 bar

Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin on taloudellinen vedenlämmitin käsienpesualtaaseen tai keittiöön, lämpötilan säätö 35°C – 50°C.
Pienikokoinen laite sopii täydellisesti kaikkiin pesualtaisiin ja lämmittää vettä virratessaan lämmittimen läpi, tuhlaamatta energiaa valmiustilassa. Lämmitin on tarkoitettu yhden vesipisteen lämmittimeksi ja voidaan kytkeä mihin tahansa markkinoilla olevaan sekoittajahanaan. Paineluokitus on 10 baria rakennusmääräyskokoelman mukaisesti.

Säädettävä virtaus takaa maksimaalisen tehokkuuden. Korkealaatuisen lämmittimen mukana on joustava liitosletku ja liitoskappale mukana asennusta helpottamaan. Pienikokoinen, hydraulisesti ohjattu vedenlämmitin tuottaa lämmintä vettä käsienpesuun tai keittiöön. Lämmityselementti aktivoituu automaattisesti heti kun vesi alkaa virrata lämmitysyksikön läpi.

Made in Germany

 

Uusi virtaustekniikka optimaaliseen vesisuihkuun ja taloudelliseen veden kulutukseen

IES® -lämmitystekniikka on tehokas sekä helppo huoltaa tarvittaessa

Helppo asennus toimituksessa mukana tulevilla T-liittimellä, teräsletkulla G ⅜” × 50 cm ja pistokkeellisella virtakaapelilla

Toimitukseen sisältyvä poresuutin sopii lähes kaikkiin hanamalleihin ja antaa tasaisen veden virtauksen joka ei roisku ja putoaa pehmeästi alas.

Käyttö yksittäisille pesualtaille, esim. kesäasunnot, autotallit, kesäkeittiöt jne.

Tuotto: MBH: 3,5 kW 230 V (noin 2 l / min Δt 25 K)

Mitat (K × L × S): 13.5 × 18.6 × 8.7 cm

Energiatehokkuusluokka A (asteikko: A+ F)

Valmistusmaa Saksa – CLAGE GmbH

 

Vertailua
Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitin on pienikokoinen ja taloudellinen toiminnaltaan. Vesi lämmitetään suoraan, kun se virtaa lämmittimen läpi. Lämmintä vettä ei varastoida eikä energiaa hukata valmiustilassa niin kuin varaajalla. MBH vedenlämmitin asennettuna pesualtaaseen säästää jopa 85% energiaa verrattuna pieneen varaajaan. Lämmintä vettä ei varastoida säiliöön, mikä poistaa lämpöhävikin muodostumisen kokonaan.

Hinta 297,00

 

Ladattavat ja tulostettavat tiedostotTiedostomuoto
Tekniset tiedot ja asennuskuva Clage MBH 3,5 kW läpivirtauslämmitinPdf (302 kt)
AsennusvideoYoutube
Clage vedenlämmittimet esitePdf (1.95 Mt)

 

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ TUOTTEESTA

 Puh. 044 – 352 0449

Pyydä lisätietoja >

Top

Tuotetiedustelu


* pakollinen tietokenttä