Gold Quartz HeLeN™ Kvartsilämmitin

Gold Quartz HeLeN™ Kvartsilämmitin – Infrapunalämmitin

Infrapunalämmittimet antavat miellyttävää lämpöä, joka muistuttaa auringon lämpöä. Ihanteellinen asennettavaksi terasseille, avoimiin tiloihin, odotustiloihin, työpajoihin jne.

Taloudellinen lämmönlähde

Gold Quartz HeLeN™ kvartsilämmittimet eivät lämmitä ilmaa – kaikki laitteen tuottama energia lämmittää ihmisiä ja esineitä. Miellyttävä lämmön tunne ilmenee välittömästi lämmittimen kytkemisen jälkeen.

Korkea laatu

Saksalaisen DR. FISCHER HeLeN™ kvartsihalogeenilampun hyötysuhde on 99%. Laadukkaat materiaalit – alumiini ja ruostumaton teräs kestävät myös ulkoisia sääolosuhteita.

Suojausluokitus IP 55

Asennus voidaan suorittaa myös rakennuksen ulkopuolelle korkean suojausluokituksen ansiosta.

Lämmitysala

Gold Quartz HeLeN kvartsilämmittimen lämmitysala on tasainen.

Käyttökohteita

Gold Quartz HeLeN kvartsilämmitin käyttökohteita

Mitat

Gold Quartz HeLeN kvartsilämmitin mitat

 

DR. FISCHER lyhytaaltoiset kvartshalogeenilamput
Maailman johtava HeLeN™ -teknologia kehitettiin ja toteutettiin
DR. FISHERIN ranskalaisessa tehtaassa ammattikäyttöön vaativimmille asiakkailleen. Korkealaatuiset HeLeN™ -lamput on suunniteltu täyttämään vaativimmat vaatimukset asiakkaille ympäri maailman.

Tekniset tiedot

TyyppiGold Quartz HeLeN™
AsennusSeinä, katto, teline
Teho1,5 tai 2,0 kW
Kapasiteetti1,5 kW 8 m²
2,0 kW 10 m²
TeknologiaSaksalainen häikäisysuojattu DR. FICHER
HeLeN™ kvartsihalogeenilamppu
Sähköliitäntä230V / 10A
Liitäntäjohto2,5 metriä maadoitetulla pistokkeella
SuojausluokitusIP 55
MateriaaliAlumiini ja ruostumaton teräs
PintakäsittelyPulverimaalaus
Paino2,6 kg

Hinta 335,00

 

Ladattavat ja tulostettavat tiedostotTiedostomuoto
Esite: Gold Quartz HeLeN™ kvartsilämmitinPdf

 

KYSY LISÄÄ TÄSTÄ TUOTTEESTA

Puh. 044 – 352 0449

Pyydä lisätietoja >

 


Tietoa kvartsilämmittimen sydämestä eli lampusta

Kvartsihalogeenilamppu
Gold Quartz -kvartsilämmittimien ero muihin infrapunalämmittimiin on sen HeLeN™ kvartsihalogeenilamppu, joka muuntaa 99% kulutetusta sähköenergiasta lämmöksi ja jonka pintalämpötila on 900°C jo kaksi sekuntia sen kytkemisen jälkeen. Lampun ominaisuudet antavat välitöntä ja tehokasta lämpöä.

Kvartsilampun käyttöikä
Gold Quartz -kvartsilämmittimissä lampun käyttöikä on keskimäärin 5 000 tuntia. Oikealla käytöllä saavutetaan 7000 tuntia tai jopa enemmän.

Volframi
Lamppu kuumenee volframisella hehkulangalla jonka lämpötila on 1200°C, lämpötila lähes tuplaantuu HeLeN halogeenilla.
Volframilla on erittäin korkea sulamispiste (3400°C) ja sillä on hyvin lyhyt vasteaika. Nämä kaksi ominaisuutta tekevät siitä maailman parhaimman hehkulangan, vielä kun siihen lisätään HeLeN halogeeni.

Kvartsiputki
Lampun putki on valmistettu kvartsikiteistä. Kvartsi kestää korkeita lämpötiloja ja se ei ole herkkä lämpötilaeroille niin kuin normaali lasi. Lisäksi se on täysin läpinäkyvä infrapuna-aaltoja varten, näin lampusta saadaan maksimaalinen teho.

Täyttökaasu HeLeN
Kvartsiputki on täytetty HeLeN halogeenilla ja se maksimoi lampun tehon ja käyttöiän. HeLeN™ kvartsihalogeenilamput ovat tavallisiin infrapuna- tai kvartsilamppuihin verrattuna pitkäikäisempiä ja energiatehokkaampia ja teholtaan parempia.

Lyhyen infrapuna-aallon saavuttamiseksi lämpötilan on oltava 2250°C. Näin suurta lämpötilaa ei ole mahdollista saavuttaa lämmityselementillä, joka koostuu vain hehkulangasta ja kvartsiputkesta ilman halogeenia. Tämä yhdistelmä toimii vain 1400°C (keskipitkä aalto) lämpötiloissa.

Gold Quartz HeLeN™ halogeenilamppu
Tavallisten infrapunalamppujen valmistukseen verrattuna HeLeN™ halogeenilamppujen tuotanto on monimutkaisempaa, vaativampaa ja investointikustannuksiltaan kalliimpaa. Tuotannon on oltava täysin automaattinen ja täsmällinen. Näissä tiloissa robotit tekevät kvartsinkäsittelyä, kaasutäytteitä, hehkulankojen valmistusta, pintakäsittelyä ja asennus- ja hitsausprosesseja.

Tämän vuoksi normaali infrapuna/kvartsilämmitin on edullinen verrattuna HeLeN™ halogeenilamppuun, mutta se ei myöskään tuota lyhytaaltoista tehokasta infrapunalämpöä ja lämmityssektori jää pieneksi ja käyttökustannukset suureksi.

 

Top

Tuotetiedustelu


* pakollinen tietokenttä

captcha